TEKSTESHQIP

Bledi Milioneri
Afrohu
Lyrics
(Feat. G Bani)

afrohu ajde ktu tek un afrohu zemer ca me shum afrohu te njihemi me mir dhe te te puth dhe te te ndej dhe te te .. sa kam deshir
afrohu ajde ktu tek un afrohu zemer ca me shum afrohu te njihemi me mir dhe te te puth dhe te te ndej dhe te te .. sa kam deshir
kur jam ne qefin tim nuk pyes per asnje viktin dim ber dim bledi miljoneri vajzat therasin ndim sonte plako ka nga te gjitha eshte familja qe nuk qin ne cdo feste jemi in nga tirana ne prishtin pershendes te gjith shoket qe ndodhen ne athin
vajzat i lipij si akullore dhe i haj si mandarin kemi skafin ne marin kush pyet per rregullore ajdeni vajza te gjitha ne miljoneri dor per dore jugore verjore fushore dhe malsore te verdha te zeza dhe te bardha qumeshtore vishni te gjitha tangat edhe futuni ne rreshtore tju puth dhe tju ndijej tju mar er si lulebore
afrohu ajde ktu tek un afrohu zemer ca me shum afrohu te njihemi me mir dhe te te puth dhe te te ndej dhe te te .. sa kam deshir
afrohu ajde ktu tek un afrohu zemer ca me shum afrohu te njihemi me mir dhe te te puth dhe te te ndej dhe te te .. sa kam deshir

baber baber baber baber bani g vajza e kemi ne terezi ndaj argetohuni hiqni robat dhe ngrohuni nuk e kemi me te futur buber buber buber baber baber bebir bebir buber me jep nje te puthur si thua don apo sdon apo sodn apo don te kercesh me mua e kuptoj nga syt e tua dhe nga menyra qe me shikon e shoh qe ti ben shenja se si buzet ti kafshon se si e leviz trupin sa her te shikoj un pra lere ca thot mami dhe afrohu ca me shum
afrohu ajde ktu tek un afrohu zemer ca me shum afrohu te njihemi me mir dhe te te puth dhe te te ndej dhe te te .. sa kam deshir
afrohu ajde ktu tek un afrohu zemer ca me shum afrohu te njihemi me mir dhe te te puth dhe te te ndej dhe te te .. sa kam deshir
afrohu.......
afrohu......
afruhu.....dhe te te puth dhe te te ndjej dhe te te sa kam deshirrrrrr

2DIE4

DËRGOI: