TEKSTESHQIP

Çlirim Denaj
Cicet E Tua
Lyrics

Cicat e tua, që ishin mbushur plot, u mundova shumë po nuk t'i piva dot...

Ref.
I do, i dua, njëra si mollë e tjetra si ftua
Njera mbuluar, tjetra zbuluar
I doni dhe i dua
Obobobo, obobobobobobo bo
Obobobobobobobobo, obobobobo bo
Obobobobobobobobo, obobobobobo
I doni dhe i dua!!!

O dy cicat e tua o si dy hoje gjembi
O ç'u plaka i shkreti
Po nuk m'i ze dot dhembi
O nga majat e gjembit
O s'u gjakosa kurre
O nga cicat e tua
O mbeta i semure

Ref.

I do, i dua, njëra si mollë e tjetra si ftua
Njera mbuluar, tjetra zbuluar
I doni dhe i dua
Obobobo, obobobobobobo bo
Obobobobobobobobo, obobobobo bo
Obobobobobobobobo, obobobobobo
I doni dhe i dua!!!

I do, i dua, njëra si mollë e tjetra si ftua
Njera mbuluar, tjetra zbuluar
I doni dhe i dua
Obobobo, obobobobobobo bo
Obobobobobobobobo, obobobobo bo
Obobobobobobobobo, obobobobobo
I doni dhe i dua!!!

DËRGOI: