TEKSTESHQIP

Diana Ruci
Per Nene Terezen
Lyrics
(Feat. Jehona Shqiptare)

O moj Nene Tereze e madhe
gjithmonë te kujtojme
na je gjendur ne halle
ndaj dhe ne nuk te harrojmë.

Ne zemrat njerezore
Ti gjithmone do jesh
sepse je hyjnore dhe
te kemi ne shpirt perherë.

Nga i madhi Zot
Ti seç u dergove
ndaj te themi sot
jeten na dhurove.

Ne do te jetojmë
ashtu siç`na vjen
se do ta kuptojmë
që vetveten e gjen.

DËRGOI: