Më mbaj mend (për 1 muaj)

Tema: Poezi Për Trishtim


Valë E Detit

E çuditshme është shumë valë e detit, shumë e çuditshme është,
se ajo mbetet aty, stërkalat shtrihen në breg sot dhe mot, në çdo kohë, të sosur nuk kanë kurrë, në asnjë mënyrë,
dhe kjo ndodh edhe pse shumë vetë mund të jenë mbytur me varka e anije duke shkuar nga Afrika në Europë, edhe pse diku plas një luftë civile, edhe pse mijëra vetë u masakruan,
gjithçka mund të ndodhë, ka fitore dhe humbje, si jeta në fushë-betejë të madhe, sërish valë e detit është aty, trazuar me kujtime të panumërta.

- Poezi nga Dionis XhafaNuk ka akoma asnjë votë


Komente 0