Më mbaj mend (për 1 muaj)

Tema: Poezi Për Trishtim


Një Trishtim Në Zemër

Një djalë i vogël punonte në një market,
dhe më bëri përshtypje se tha “zonjë” e me këto fjalë iu drejtua pronares,
vetëm punonte dhe rrinte ashtu heshtur,
punëtor që në moshë të hershme, e për disa është kohë e kafshatës.

- Poezi nga Dionis Xhafa


- U dërgua nga Dionis Xhafa -


Nuk ka akoma asnjë votë


Komente 0