TEKSTESHQIP

Doza
Skit
Lyrics

Alo?

Që ne pik te sabaut
telefon!
çkemi zemer ca po ben!
éshtë ora 7 ti cfare
mendon?
Nejse varja
po ti ku po shkon?
Né shkolle zemer
do dalim me vonë?
kam blere nje fustan
te më thuash a me shkon!
Me duket s'po kupton
una nuk kam buton
që me shumfishon,
as kapardin qe fluturon..
Plus edhe shoqet
duan te te njohin
i kam fiksuar cdo dite
te degjojn!
Mblidhi plackat zemér
futi tani ne pako
nuk jam heroi jot
sis tha dhe Piro Çako!!!

[2x]
Dua ti ve kapak
per kte muhabet te shkret
per princeshen e babit
qe i ngjaj mu si Shrek!
Po Shrek-u kishte shpat
bi**h une kam pistolet
dhe po mé dole para
s'do mbahem dhe do ta
SHKREP!
BAM BAM BAM