TEKSTESHQIP

Doza
I Prapët
Lyrics

Fle vonë
kshu që zgjohem vonë
me dhimbje koke si
gjithmon
bashkë me sheqerin
në kafe shkrij dhe I Depon!
Jam me nerva kshu që
po më pe mos më folë
duhet të mbledh veten
më duhen nja 2-3 orë!
Ktë periudh kohore
e quaj stadin patetik
ku zakonisht
kyçem në banjo
edhe e bëj llastik!
Nuk e njof larjen e syve
as fjalën "gjimnastik"
jam SICK, dredh I teke
është ora 2 dhe unë
jam thikë!
Ne dhomë rri pa drita
me qepena të ulur
dëgjoj muzik shof filma
në karrige i ngulur!
Rrobat i kam rrëmuj
mobiljet janë gjith pluhur
që të shkojë
nga dhoma n'dhomë
duhet që të bëj "Parkour"
Kshu që shkonë ora 8
unë jam akoma me brekë!
vi verdall në shpi si zombie
shof n'guzhin
a ka nëj gjë për drekë!
Nji L e pi vet
nuk më fiken llambat plako
kam kriju Imunitet!

Dhe të gjitha kto se pse...

Jam i Prapët!
Nuk më gjen tajarja rehat!
(s'më gjen tajarja rëhat)
që nga momenti që
zgjohem! (që nga momenti
që zgjohem)
E gjer sa bi prap në shtrat!
(e gjer sa bi prap në shtrat)
Jam Surrat!
(i poshtër)
Që di veç me u hallakat!
(që di veç me u hallakat)
Nuk ma ndjen se ça thoni!
(as pak)
Thjeshtë më lini rëhat!