TEKSTESHQIP

Doza
Kanibal
Lyrics

Po inçizon?
një, dy.
a, ye.

Gjer në moshën 13 vjeç
isha shum kalam i keq
blija revista porno
u bëra manjak për "s*x"

Doritos, Tex-mex, Cola
edhe syt flakë
çdo natë pyesja veten
Kur do vi dita ta lagë ?

Pee-n*si im çdo mëngjes
ngjante si kulla e lasht e "Pizës"
2 her më i gjatë se piramida e madhe e "Gizës.."

Ekspertët thonë se jam perandori i parë i 'Kinës'.
në një sarkofag i harruar
më i lasht se këngët e Stines!"

Më vonë fillova të dilja
me kë të më dilte para
i bëra gjërat lëmsh
se mbaj mend se kush ishte e para!"

Për mua {P} ishte fjalë
e panjohur për vite
E nxirrja momentin e fundit
(aaahh!) dhe ku të ikte!!!

Ziheshin goça në lagje,
plasën koka në murr
mernin në telefon
unë bëja gjithmon
sikur isha sëmur!

Tani jam 21 s'më vëjn dot
piper tek goja...
Mësova që jam me origjin
nga "Sodoma & Gomora"

PRANDAJ.

Të gjith më thonë
të vë mënd...
Mario thiri Karadakes
Por të gjith e din
se jam kokëshkëmb..
Mario ke problem të madh!

Unë s'shikoj
as gjë të till...
Mua më dukem shum normal"
Fajin e ka Doza për gjithçka
"E bëri Marion 'Kanibal"

KANIIBAL!

Që nga dita e par
gjer sot por jam pilot
mos ki frik!
futem në garë me Drift.

Dr. Hanibal? i frikshëm!
para meje ngjan si prift!
më sill një "M.I.L.F"
një shishe vodtka
& më dridh një "spliff"

Kujtoj vitet shkollore
në Liceun e parë Teknik
kur provova "Çokollat"
Blue Cheese edhe Yellow silk"

Më vonë mësova si
më shum se 3 letra ti ngjit
një ditë e drodha 7-ce
e piva teke më zuri panik"

Që atere, fillova ta pi
teke me 7 veta!
gjithmon kam pirë
më shum se sa kishte
brënda qesja

Por lagjia është e vogel
te njeh xhaxhi edhe teta
e dija që spiunat
mblidheshin te rrobaqepsia!"

Kshu që
s'mblidhesha në shpi
as ne borë as në shi
rrija jasht e dridhja vet
dhe e pija fshehurazi!"

"Mamaja ime më
çonte shpesh tek
doktori për grafi..
"Nga jasht qumësht i bardh
por brenda sterr i zi"

PRANDAJ!

Të gjith më thonë
të vë mënd...
Mario thiri Karadakes
Por të gjith e din
se jam kokëshkëmb..
Mario ke problem të madh!

Unë s'shikoj
as gjë të till...
Mua më dukem shum normal"
Fajin e ka Doza për gjithçka
"E bëri Marion 'Kanibal"

Kanibal, Kanibal
Qëndro larg meje
jam Kanibal!
Kanibal, Kanibal
Qëndro larg meje
jam Kanibal!

Kanibal (Kanibal)
Kanibal (Kanibal)
Kanibal
Qëndro larg meje
se jam Kanibal!

Kanibal (Kanibal)
Kanibal (Kanibal)
Kanibal
qëndro larg Marios
se Doza ..
është Kanibal.

DËRGOI: