TEKSTESHQIP

Doza
Thjeshte Une
Lyrics

"See madness as you know
is...like gravity..all it takes
is a little push...hahahaha...
ha ha a"

"Goodevening ladies and
gentlemen...we are...
tonight's entertainment.."

"Që nga dita që e nisa, kisha,
shënjestrën në gjoks nga mc's
edhe bisha, që planet ua
prisha, flow-stilin dhe talentin
e kisha, aty mbrapa te kisha,
shkruaja grisja, mendjen po
vrisja, planin gatisja dhe
momentin po prisja,
te hapej mikrofoni se e ndjeja

ishte rradha ime të flisja,
gjeta mirë dhe keq vetëm aty ku
se prisja, me grupin lëvizja,
shuaja - ndizja, patëm surpriza,
femra dhe viza, koncerte dhe
kriza,
i kaluam te gjitha shmangëm
plumba dhe shtiza..."

"Sa do që disa tipa smë donin,
me injoronin, nuk më afronin
por kenget degjonin, po e
kuptonin se çfarë përballonin,
ndryshimin dallonin po nuk e
tregonin, kur para meje sdo e
pranonin, ndaj dhe flisnin keq
sa herë më shikonin, mc's me
sfidonin, digjia mikrofonin edhe
dhunë kur përdornin asnjëher
smë rrezonin, vishja të gjëra qe
i vogël ne lagje, e ndeza në
parqe, te gjitha që më thonin u
bën shkaqe për vargje që si nxe
më në faqe, truri mu sëmurë
spo gjeja më paqe, mora ilaçe,
mbase shpëtoja se isha zhytur
thell më spo manovroja...

"Grushtat the dhëmbët
shtrengoja, kërkoja të
thoja ato që doja para se të
dilte shpirti nga goja,
vështroja rretherrotull
asnjë s'shikoja nga ata që
gjoja thanë do jen aty kur
të jem në rrenoja

"Gabuar mendova, se tek
njerzit besova, gjersa rash
edhe brylat dërrmova, tani
mesova "

"If you are good at
something...never do it for free"

"A little fight in you...i like
that" hhheeehehe!
i don't...i don't wanna kill
you...what would i do
without you?? "

Whoohahahaha!! ehe ehe...
i don't know anything haaa
i don't...ow no...NO!
(gunshots) hehehahaha!

"E zëm se rri unë duar kryq
i lidhur tek trarri, kush nga ju
ka shpirt të pastër që të hedh
gurrë i pari? kush nga ju është
kaq perfekt? kush nga ju ska në
dollap as një skelet? as gjë nuk
mbetet vërtet sekret!
Sa më shum vitet kalojnë sa më
komplekse bëhet jeta, sa më
shum gjëra provon sa më e
madhe bëhet etja,
shpëton një herë, shpëton dy
herë, digjesh tek e treta,
në një moment kupton që të ka
munguar vetja..."

"Njerzit janë libër i hapur
mjafton të dish ti lexosh, të
gjith të pafajshëm me të palara
në kosh, "hahaha"Qesh pak!
Pse kaq serioz? gabimet janë
njerzore ndryshe si do mësosh?
Ke të drejtë t'më kritikosh, të
më hedhësh punën posht, në
rrugë të më shikosh dhe mos të
vish t'më takosh, ke të drejte të
më dëgjosh, ke të drejtë të
komentosh, por në as një
menyrë nuk ke të drejtë të më
gjykosh "Bitch!"

Why so serious?...
Lets put a smile on that
face!!

and...

Why so serious?

Say that!

See i'm not a monster!

You can't give in!

DËRGOI: