TEKSTESHQIP

Doza
Futje
Lyrics

dy shokt e mi ran ne lek dhe blen dy buke i ndan neper qese i ndan neper qese dhe fillian ti shisnn ne rrug ne nje moment klientela u zgjeruz u hap lajmi dhe xhiorot untrrefishuan u fut lek i madh ne mes por nuk behet biznes kur te hyn lakmia ne gjak do e presesh tjetrrin ne bes kshu pra ndodhi ne rogall nuk ran dakort per fat te keq njeri nuk jeton sot

DËRGOI: