TEKSTESHQIP

Ekrem Rama
Anisa E Vogel
Lyrics

Isha nje dite duke punuar
nje lajm te mire
motra me tregoi mua
me ni vajz o vlla
zoti na ka shtuar
emrin Anisa ja kem dhuruar

ref 2x
Per cdo dite e per cdo nate
Anisa e vogel qofsh me fat
goce babit ti do te jesh
i falem Zotit ti qe te kem

Anisa e vogel
Princesha e babit
ne jet shum fat oj bije
te rujt Allahu

Anisa e vogel
Princesha e babit
ne jete te pateshin oj bij
babi dhe mami

ref 2x
Per cdo dite e per cdo nate
Anisa e vogel qofsh me fat
goce babit ti do te jesh
i falem Zotit ti qe te kem

DËRGOI: