TEKSTESHQIP

Elira Shala
Engjujt
Lyrics

Asgjé s'mé ka m'betur
gjith qka mé ésht nxi rreth meje
ka m'bet veq korrniza pa fotografi
Té gjitha u tretén
edhe pse un larg jam teje
e kam zemren time m'bushur plot me ty-plot me ty
Refreni -----------pérséritet 2 Her
-Edhe engjujt dot vin dhe dot kérkojn
-Dhe két kéng ty do ta kéndoj
-Té tregoj se ésht nga njé e Huaj
-Qé aq shum ty té don dhe shum po i mungon
II
K'ta sy qé lotuan, e lotojn sa ta kam shpirtin
kérkojn prap takimin s'paku veq njé her
Fjalt qé nuk u shkruan, e vetmija qé me m'byti
U bén kéng e vaji qé jeten po ma merr, po ma merr
Refreni------------pérséritet 2 Her
-Edhe engjujt dot vin dhe dot kérkojn
-Dhe két kéng ty do ta kéndoj
-Té tregoj se ésht nga njé e Huaj
-Qé aq shum ty té don dhe shum po i mungon

DËRGOI: