TEKSTESHQIP
Ikin Stinet Kënga Magjike 1999Ikin StinetKënga Magjike 1999
Mama Festivali i 37-të në RTSH 1998MamaFestivali i 37-të në RTSH 1998
Të Dua O Jetë Festivali i 33-të në RTSH 1994Të Dua O JetëFestivali i 33-të në RTSH 1994
Ti O Shpirt Që Mban Një Botë Festivali i 32-të në RTSH 1993Ti O Shpirt Që Mban Një BotëFestivali i 32-të në RTSH 1993
E Zgjove Vetë Të Vërtetën Festivali i 28-të në RTSH 1989E Zgjove Vetë Të VërtetënFestivali i 28-të në RTSH 1989
Kenga E Marinarit Kur Vjen Pranvera 1989Kenga E MarinaritKur Vjen Pranvera 1989
Ne Vajzat Kur Vjen Pranvera 1988Ne VajzatKur Vjen Pranvera 1988
Pranvera Vjen E Gjen Pranverë Kur Vjen Pranvera 1986Pranvera Vjen E Gjen PranverëKur Vjen Pranvera 1986
Lidhur Ne Nje Bese Festivali i 24-të në RTSH 1985Lidhur Ne Nje BeseFestivali i 24-të në RTSH 1985
Gol, Bukur Gol Kur Vjen Pranvera 1985Gol, Bukur GolKur Vjen Pranvera 1985
Cobani Kur Vjen Pranvera 1985CobaniKur Vjen Pranvera 1985
Rinia E Njerëzve Të Mi Festivali i 22-të në RTSH 1983Rinia E Njerëzve Të MiFestivali i 22-të në RTSH 1983
Zemërzjarrta Moj Festivali i 22-të në RTSH 1983Zemërzjarrta MojFestivali i 22-të në RTSH 1983
Dashuria Jonë Festivali i 21-të në RTSH 1982Dashuria JonëFestivali i 21-të në RTSH 1982
Krenari E Brezave Festivali i 20-të në RTSH 1981Krenari E BrezaveFestivali i 20-të në RTSH 1981
Për Ty Çelin Mijëra Mëngjese Festivali I 19-Të Në Rtsh 1980Për Ty Çelin Mijëra MëngjeseFestivali I 19-Të Në Rtsh 1980
Nën Yje E Prisnim Vitin E Ri Festivali I 19-Të Në Rtsh 1980Nën Yje E Prisnim Vitin E RiFestivali I 19-Të Në Rtsh 1980
Trendeline Dhe Kenge Festivali i 18-të në RTSH 1979Trendeline Dhe KengeFestivali i 18-të në RTSH 1979
Shqipëri O Vendi Im Festivali i 17-të në RTSH 1978Shqipëri O Vendi ImFestivali i 17-të në RTSH 1978
Këputa Një Gjethe Dafine Festivali i 17-të në RTSH 1978Këputa Një Gjethe DafineFestivali i 17-të në RTSH 1978
Buka Dhe Çeliku Festivali i 15-të në RTSH 1976Buka Dhe ÇelikuFestivali i 15-të në RTSH 1976
Këngë Për Tiranën Festivali i 15-të në RTSH 1976Këngë Për TiranënFestivali i 15-të në RTSH 1976
Buka E Duarve Tona Festivali I 14-Të Në Rtsh 1975Buka E Duarve TonaFestivali I 14-Të Në Rtsh 1975
Dashuria Më E Madhe Festivali I 14-Të Në Rtsh 1975Dashuria Më E MadheFestivali I 14-Të Në Rtsh 1975
Kënga Zjarr Festivali i 13-të në RTSH 1974Kënga ZjarrFestivali i 13-të në RTSH 1974
Derdhëm Gjak E Hodhëm Rrënjë Festivali i 13-të në RTSH 1974Derdhëm Gjak E Hodhëm RrënjëFestivali i 13-të në RTSH 1974
Gjurmë Të Arta Festivali i 12-të në RTSH 1973Gjurmë Të ArtaFestivali i 12-të në RTSH 1973
Sup Më Sup Si Malet Festivali i 12-të në RTSH 1973Sup Më Sup Si MaletFestivali i 12-të në RTSH 1973
Kush Me Njeh Mua Festivali i 11-të në RTSH 1972Kush Me Njeh MuaFestivali i 11-të në RTSH 1972
Shtepia Ku Lindi Partia Festivali i 9-të në RTSH 1970Shtepia Ku Lindi PartiaFestivali i 9-të në RTSH 1970
{{ itm.field1 }} {{ itm.field2 }}
{{ page + 1 }}/{{ pages }}