TEKSTESHQIP

Ermira Babaliu
Buzë Korale
Lyrics

Vallë kujtoje atë çast
ku s'pari shikimet u ndeshën
na lidhën më fort
dhe u deshëm sa asnjë tjetër

Dhe yjet në qiellin e zjarrtë
n at'këndin e lagjes së vjeter
na lidhën më fort
dhe u deshëm sa asnjë tjetër

Oooh oooh...
zemër sonte i kujtoj
oooh oooh...
mos vono...
dhe kaq shpejt mos harro

Buzë korale me sy plot shkëlqim
eja vashë të përqafoj me gëzim
mos vono...
dhe kaq shpejt mos harro (2X)

Në varkën tonë të lundrojmë
zemrat ne t'i bashkojmë (2X)

Hajde hajde hajde
hëna për ne sot ndriçon
hajde hajde hajde
liqeni i bukur na fton (2X)

Buzë korale me sy plot shkëlqim
eja vashë të përqafoj me gëzim
mos vono...
dhe kaq shpejt mos harro (2X)