Më mbaj mend (për 1 muaj)

Ermira Babaliu - Ermira Babaliu (1992)Ermira Babaliu - Ermira Babaliu Dhe Sazet E Korces (1993)Ermira Babaliu - Kur Ti Me Mungon (2001)Ermira Babaliu - Pres ... (2002)Ermira Babaliu - Mall (Kenge Dasme) (2003)Ermira Babaliu - Rikthim (Vol. 5) (2003)Dërgo një album »

Komente 0