TEKSTESHQIP

Ermira Babaliu
Vjeshta Po Vrapon
Lyrics

ikin dallendyshet me nxitim ,me nxitim
se vjen vjeshta pa pritim,pa pritim
piqen pemet moll e dardh,moll e dardh
dhe i mbledhim ne cdo ar,ne cdo ar
nga pemet deget rrezon era,rrezon era
si fjonga te arta permbi shega,permbi shega
ne vjesht ka mjegulla dhe bie shi,dhe bie shi
keshtu gezohet cdo femij,cdo femij

DËRGOI: