Më mbaj mend (për 1 muaj)

Fullmoon Production

Fullmoon Production
Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  6

Fullmoon Production është video produksion i njohur. 🔴Informacioni me poshte eshte ne 2 versione:
➖Shqip-Anglisht
🔴The information below is in 2 versions:
➖Albanian language-English Language

🔻Videoklipe muzikore
🔹Kompania jone realizon komplet Videoklipin.
🔹Ne krijojme 2/3 idea te ndryshme per cdo kenge,Bashkengjitur me Foto ilustruese dhe ja dergojme artistit.
🔹Ate ide qe ai/ajo zgjedh, ne e zhvillojme ne detaje dhe e realizojme 100% sipas skenarit te percaktuar.
🔹Ne realizojme:
➖Skenarin
➖Regjinë
➖Lokacionet (vendet e xhirimit)
➖Idete per styling me foto(ne baze te skenave dhe skenarit)
➖Modele/t
➖Te gjitha aksesoret e nevojshem
➖Montazhin.

🔹Kompania jone ka staff te kualofikuar&professional me eksperience pune cinematografike, ku perfshihet:

➖DOP
➖Asistenti i DOP
➖Regjisori
➖Skenaristi
➖Tekniku i ndricimit
➖Montazhiri professional

🔹Gjithashtu Ne punojme me teknologjine me bashkohore:
➖Red Scarlett W 5K kamera
➖Lente Zeiss CP2 +CP3
➖Ronin MX
➖Drone
➖Full Pakete Ndriçimi etj...

🔹Xhirimi zgjat 1 dite me orare te percaktuara per cdo skene(per shkak se organizimi i merr shume dite me para)

🔹Çmimi percaktohet ne baze te skenarit.


🔹Kontakt:
📩 e-mail :fullmoonp51@gmail.com
📲Phone : +355676641421

🔻Music videos.
🔹We realize the whole Music video.
🔹We create 2/3 different ideas with illustration photo for each song and send to artist.
🔹 Wherever he/she likes, We realize it 100%
As in the defined screenplay.
🔹We realize:
➖Screenplay
➖Directing
➖Locations(places of shooting)
➖Ideas for styling (with photos)
➖Models
➖All props
➖Montage.

🔹We have all qualified staff :
➖DOP
➖Director
➖ Lighting technician
➖Professional video editor etc etc

🔹Also we work with The latest technology
➖Red Scarlett W 5K Camera
➖Ronin MX
➖Zeiss Lens -CP2-CP3
➖Drone
➖Full package lighting etc etc

🔹Always we shoot within a day with With set schedules. (We take care days before for all details).

🔹Price: The price is set based on the screenplay.

🔹Contact information :
📩 e-mail :fullmoonp51@gmail.com
📲Phone : +355676641421

.

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »

Komente

Asnjë Koment

Instagrami

Zyrtar

Profili

Facebook

Shto profile

të tjera


Komente 0