TEKSTESHQIP

Gjergj Sulioti & Zhani Sulioti
Në Përjetësi
Lyrics

Te thash te dua, me the te dua
kjo dashuri sme mban meri
Ne sy te shikoj aty qendroj
Dhe kur je larg te ndjej ty prane
kjo dashuri me sjell tek ti
Dhe kur je larg te ndjej ty prane
kjo dashuri nuk mban meri
Edhe yjet hene e plote
vec per ne ata ndricojne
del nga buzet e tua jete dashuri
Por me fort se ato
ndjej qe ritet kjo dashuri
dhe sa do te me duash ti
akoma une se di

DËRGOI: