Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dy Gishta

Dy gishta per atdhe
dy gishta per te njejten fe
dy gishta miresi
dy gishta per lumturi.

Dy gishta qe jetojm ne dhe
gy gishta qe besojm ne fe
dy gishta per besim
dy gishta per shpresim.

Dy gishta per shendet
dy gishta per nje shtet
dy gishta per jete
secili ta jetoj jeten e vet.

- Poezi nga Herolinda Laqaj


- U dërgua nga Herolinda1 -


Nuk ka akoma asnjë votë


Komente 0