TEKSTESHQIP

Ilia Basho
Sork E Bukur Leshaprera
Lyrics

ma kuroni delen time se nje gji ka zen embler
qengji bredh neper burime asja pika qumshi i rrjedh
asja pika qumshi i rrjedh
sork e bukur leshaprera mbeshtillu se te re era
te ndizen mollzat e gjive nga veshtrimet e te rinjve
sork e bukur leshaprera mbeshtillu se te re era
te ndizen mollzat e gjive
nga veshtrimet e te rinjve

une shtrulle gjirin me buze
ajo qan e s'duron dot se ja ndez zjarrin me shume
here me dhimbje here me lote here me dhimbje here me lote
sork e bukur leshaprera mbeshtillu se te re era
te ndizen mollzat e gjive nga veshtrimet e te rinjve
sork e bukur leshaprera mbeshtillu se te re era
te ndizen mollzat e gjive nga veshtrimet e te rinjve

te ngjiti ne buzet e mia ze e qan se dot se ngop
dite vuan mem e bija
ajo heq e gje si thote ajo heq e gje si thote

sork e bukur leshaprera mbeshtillu se te re era
te ndizen mollzat e gjive nga veshtrimet e te rinjve
sork e bukur leshaprera mbeshtillu se te re era
te ndizen mollzat e gjive nga veshtrimet e te rinjve

cte kete valle delja ime kur as vete nuk e sheroj
te jepje gji si therrime dhe ci thosha sme degjoj
dhe ti thosha sme degjoj
sork e bukur lesha prera mbeshtillu se te re era
te ndizen mollzat e gjive nga veshtrimet e te rinjve
sork e bukur leshaprera mbeshtillu se te re era