Imer Raçi

Libri “Pikë Tragjike” I Imer Raçit, Dramatik Dhe Nga Jeta Reale

{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}
[06-08-2015]
Në fanpagin e autorit Imer Raçi është paraqitur dhe kopertina e librit “Pikë Tragjike”. Libri “Pikë Tragjike” është libri I dytë I botuar pas librit “Më I Bukuri Varr”.

Në bazë të autorit Raçi I cili na njoftoi se libri ashtu si dhe vet titulli ngërthen në vete ngjarje dramatike dhe për dallim nga I pari I cili ishte libër me poezi I dyti është libër me tregime të bazuara në jetën reale.

Raçi është frymëzuar nga historitë tragjike duke shtjelluar ngjarjet e luftës, perkujtimi I altarëve të lirisë, sakrificës si dhe ngjarje tjera që lidhen me jetën.

“Pike Tragjike” ecë nëpër kohë dhe prekë buzëqeshjen tragjike të shumë brezave.
 (gazetaora)

Libri “Pikë Tragjike” I Imer Raçit, Dramatik Dhe Nga Jeta Reale

Dergoi: Imi123Komente 0