Jim Morrison Poezi
Jim Morrison

Burg

Muret bërtasin sëmundje poezie/seks
Rënkim i brendshëm si një makinë e çmendur
Rënë në një shpellë buburrecash apo brejtësish
Kompjuteri
Fytyra burrash
Kolazh muri
Çështje leximi
Tregtarët
Jam udhëzues për në labirint
Eja dhe më shih
Në hotelin e gjelbër
Dhoma nr.32
Do të jem aty pas orës 9:30 në mbrëmje
Do t’ju tregoj vajzën geto
Do t’jua tregoj djegien
Do t’ju tregoj njerëz të çuditshëm
Fanitje, si bisha në prag revolucioni
Kini frikë Zotërat
që janë sekrete midis nesh
duke lënë kabinën e telefonit, isha goditur nga një duhmë e çuditshme
Grua e çmendur e një vendi të vjetër
Vjen t’i ngacmoj fantazmat e qytetit
Këmbë leshtore me plagë të hapura
Nga cili moçal apo shkëmb
u zvarrite që të na kujtosh
çfarë kemi zgjedhur që të lëmë

- Poezi nga Jim Morrison{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Më shumë nga Jim Morrison


Komente 0