Kastro Zizo
Ketri, Pula Dhe Njeriu 2010
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}

Kastro Zizo 
Ketri, Pula Dhe Njeriu  (2010) 


Komente 0