Keli

Keli, Një Idhull Për Të Gjithë

{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}
[01-04-2016]
KELI, kështu e njohim të gjithë në botën e muzikës. Për Kelin ka shumë për të folur dhe nuk do mjaftonin artikuj të tërë.
Keli na ka dëshmuar se është një artist mjaft I veçantë në llojin e tij. Në këngët e Kelit kuptohet qartë se ai është një artist që këndon jo vetëm mbi bazën e notave muzikore, por me shpirt e me zemër. Ai e ndjen atë që këndon duke percjellë një emocion të paparë tek degjuesit e duke e bërë atë të humbasë në botën e vërtetë të këngëve të tij.Një tjetër e veçantë e Kelit është se ai i thur vetë tekstet e këngëve të tij dhe kjo ka bërë që ai të rrëmbejë zemrat e shumë adhuruesve. Këngët e Kelit priten mjaft mirë nga publiku duke marrë like pafund e komente shumë të bukura dhe vazhdojnë të pëlqehen shumë sado kohë të kalojë nga publikimi i tyre. Perveç kësaj, Keli i argëton miqtë dhe fansat e tij nëpër dasma e mbrëmje festive live në mbarë Diasporën.Me zërin e tij, Keli ka vërtetuar se është zgjedhja e duhur për ata që duan muzikë të përkryer në dasma e në çdo festë tjetër, në mënyrë që ajo të mbetet e paharruar. Ata që duan ta rezervojnë këngëtarin, duhet ta mendojnë një vit më parë, sepse Keli e ka axhendën shumë të zënë. Të gjitha këto vërtetojnë se ai është nje idhull për të gjithë.
 (TeksteShqip.com)

Keli, Një Idhull Për Të Gjithë

Dergoi: CisjanaKomente 0