Më mbaj mend (për 1 muaj)


Tema: Poezi Për Dashurinë e Humbur

Nuk Ka Më Kohë

Koha ecën,
pa e kthyer kokën pas.
Mikja ime,
ti mbete e dehur
nën ombrellën e saj.
Erëra mosbesimi fryjnë gjithkund.
Lotët e mi vërshojnë si rrëkej,
mbyt gjith gjallesën që gjen para.
Peshën e mallit toka nuk ka fuqi
ta mbajë.
Dhe akoma je e dehur,
nën ombrellën e së shkuarës.

- poezi nga Kevin Çika


- U dërgua nga Kevincika -

Nuk ka akoma asnjë votë


Komente mbi këtë krijim