Landi Roko
Landi Roko
Landi Roko
  • Jeton në
  • Shqipëri
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Këndon kryesisht: etno
Landi Roko është këngëtar dhe autor këngësh i njohur. Është një ndër këngëtarët më të kërkuar në ambientet me muzikë live dhe muzika e tij pëlqehet nga grupmosha të ndryshme. Jeta e artistit është gjithnjë e lidhur me avionin pasi ka kërkesa nga të katër anët e botës ku ka shqiptarë.

Më datë 8 Shtator 2010, Landi Roko publikon videoklipin "Dashurova Nje Hyjneshe". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Landi Roko, teksa për arranzhimin u kujdes Artur Qerimi. Videoklipi u prodhua nga kompania Shqipja Master.

Më datë 17 Qershor 2013, Landi Roko publikon videoklipin "Kalendari". Videoklipi u prodhua nga Gold Productions.

Më datë 16 Tetor 2014, Landi Roko publikon videoklipin "O Jetë Sa Shumë Të Dua".

Më datë 3 Qershor 2015, Landi Roko & Elton Suti publikojnë videoklipin "A Le Le S'ka". Videoklipi u prodhua nga Gold Productions.

Më datë 27 Tetor 2016, Landi Roko & Artur Qerimi publikojnë videoklipin "Mbreteresha Ime".

Më datë 29 Dhjetor 2016, Landi Roko publikon videoklipin "Nuk Te Dua". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici.

Më datë 1 Janar 2017, Landi Roko publikon videoklipin "Gjigandja Ime". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Eri Qerimi.

Më datë 6 Janar 2017, Franci Sula & Landi Roko publikojnë videoklipin "Krem Karamel", në bashkëpunim me Naldi. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, teksti u shkrua nga Sebastiana Brecani.

Më datë 9 Janar 2017, Vilzana Parubi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Te Dy", në bashkëpunim me Dj Olsi. Muzika e këngës u punua nga Alsked Rrenja, teksti u shkrua nga Sebastiana Brecani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici.

Më datë 20 Janar 2017, Landi Roko & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Tirona". Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi.

Më datë 21 Janar 2017, Landi Roko & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Escobar". Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi.

Më datë 23 Janar 2017, Landi Roko & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Jetim". Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi.

Më datë 25 Janar 2017, Landi Roko & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Qerami Jeta". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici.

Më datë 20 Mars 2017, Eri Qerimi, Fatmir Sula, Murat Nazifi, Landi Roko & Mandi Nishtulla publikojnë videoklipin "Santi". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho, teksti u shkrua nga Dritan Shtylla.

Më datë 27 Maj 2017, Mandi publikon videoklipin "3 Femije Bekoi Zoti", në bashkëpunim me Eri Qerimi, Landi Roko & Murat Nazifi. Muzika e këngës u punua nga vetë Mandi. Videoklipi u prodhua nga Swart Production.

Më datë 2 Korrik 2017, Landi Roko publikon videoklipin "Tingujt E Dashnise", në bashkëpunim me Dona Spahiu. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho. Videoklipi u prodhua nga Swart Production.

Më datë 19 Shkurt 2018, Landi Roko publikon videoklipin "Nuk Mundem". Muzika e këngës u punua nga Keli Shikut.

Më datë 1 Prill 2018, Landi Roko publikon videoklipin "Ata Xhelozojne", në bashkëpunim me Naldi. Teksti u shkrua nga Dritan Shtylla.

Më datë 10 Korrik 2018, Landi Roko publikon videoklipin "Dashuri E Falur". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Keli Shikut, ndërsa teksti u shkrua nga Dritan Shtylla & Marsel Ademi.

Më datë 14 Korrik 2018, Mandi, Murat Nazifi, Landi Roko, Ilir Tironsi & Taulant Vasili publikojnë videoklipin "Kristi". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Keli Shikut, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 18 Korrik 2018, Naldi publikon videoklipin "T'fala Nga Lali", në bashkëpunim me Landi Roko. Muzika e këngës u punua nga vetë Naldi, teksti u shkrua nga vetë Naldi.

Më datë 23 Korrik 2018, Mandi, Eri, Fatmiri, Landi, Murati & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Suhejli". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho.

Më datë 9 Gusht 2018, Natti Daja publikon videoklipin "Se Di A M'don", në bashkëpunim me Landi Rokon.

Më datë 20 Shtator 2018, Landi Roko publikon videoklipin "Instagrami", në bashkëpunim me Ilir Tironsi. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 23 Nëntor 2018, Landi Roko publikon videoklipin "Çfare Do Prej Meje". Teksti i këngës u shkrua nga Dritan Shtylla, ndërsa orkestrimi u punua nga Samuel Kodra.

Më datë 7 Dhjetor 2018, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Ta Puci Buzen Lali", në bashkëpunim me Landi Roko & XOXO. Teksti i këngës u shkrua nga XOXO. Videoklipi u prodhua nga Chill Pro, ndërsa produksioni audio u realizua nga XOXO.

Më datë 18 Dhjetor 2018, Eri Qerimi, Landi Roko, Adi Sybardhi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Maisjo". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Keli Shikut, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici & Keli Shikut.

Më datë 24 Dhjetor 2018, Landi Roko publikon videoklipin "Kallet", në bashkëpunim me Ladi Toskën. Muzika e këngës u punua nga Samuel Kodra, ndërsa teksti u shkrua nga Naldi (Ronaldo Shtylla). Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 5 Janar 2019, Muharrem Ahmeti, Mandi, Eri Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Viti Ri Gon Kalaja". Muzika e këngës u punua nga Albert Sula, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Albert Sula.

Më datë 22 Mars 2019, Landi Roko publikon videoklipin "Nani Nani". Muzika e këngës u punua nga Albert Sula, ndërsa teksti u shkrua nga Dritan Shtylla.

Më datë 20 Qershor 2019, Landi Roko publikon videoklipin "Nazelie", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Naldi.

Më datë 12 Korrik 2019, Eri Qerimi publikon videoklipin "Rrak Tak Tak", në bashkëpunim me Landi Rokon. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Albert Sula.

Më datë 17 Korrik 2019, Mandi publikon videoklipin "Panama", në bashkëpunim me Landi Roko & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 21 Korrik 2019, Mandi, Landi, Zani, Geri, Adi Sybardhi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Bisous". Muzika e këngës u punua nga Adi Sybardhi, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Albert Sula. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 5 Shtator 2019, Landi Roko publikon videoklipin "Si Qershi", në bashkëpunim me Mandin. Teksti i këngës u shkrua nga Mandi.

Më datë 31 Tetor 2019, Landi Roko publikon videoklipin "Katile", në bashkëpunim me XOXO. Muzika e këngës u punua nga Albert Sula, ndërsa teksti u shkrua nga XOXO.

Më datë 7 Dhjetor 2019, Landi Roko publikon videoklipin "Rreh Kjo Zemër".

Më datë 12 Shkurt 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Veç Ty". Muzika e këngës u punua nga Ervin Gonxhi, ndërsa teksti u shkrua nga Vojsava Alia.

Më datë 20 Shkurt 2020, Fatmir Sula & Landi Roko publikojnë videoklipin "Esta". Muzika e këngës u punua nga Fransua Sula, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 23 Shkurt 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Ajo S'e Di", në bashkëpunim me Eri Qerimin.

Më datë 14 Mars 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Shamikuqja", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Muzika e këngës u punua nga Landi Roko & Samuel Kodra, teksti u shkrua nga Dritan Shtylla & Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 15 Mars 2020, Landi Roko & Murat Nazifi publikojnë videoklipin "Ty Te Kam Zemer". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 2 Prill 2020, Muharrem Ahmeti, Eri Qerimi, Landi Roko, Adi Sybardhi & Liri Ketit publikojnë videoklipin "Sms Dashurie". Muzika e këngës u punua nga Zani Loca & Adi Sybardhi, ndërsa teksti u shkrua nga Gezim Mneri.

Më datë 14 Prill 2020, XOXO publikon videoklipin "Bon Bona", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Landi Rokon. Muzika e këngës u punua nga Natti, teksti u shkrua nga XOXO, ndërsa për orkestrimin u kujdes Natti.

Më datë 10 Maj 2020, Klement, Eri Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Korleone", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 11 Maj 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Nanush", në bashkëpunim me Fatmir Sula & Emrah Xhixhon. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 12 Maj 2020, Eri Qerimi, Ervin Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Lagja 10", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Eri Qerimi.

Më datë 14 Maj 2020, Landi Roko & Adi Sybardhi publikojnë videoklipin "Bexheti".

Më datë 18 Maj 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Interesi", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Samuel Kodra, teksti u shkrua nga Landi Roko & Eri Qerimi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 23 Maj 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Panamera", në bashkëpunim me Florian Tufallarin. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 30 Maj 2020, Landi Roko publikon videoklipin "E Shtrenjta Ime". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 31 Maj 2020, Eri Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Dasma", në bashkëpunim me Adi Sybardhin. Muzika e këngës u punua nga Adi Sybardhi, ndërsa teksti u shkrua nga Gezim Mneri.

Më datë 1 Qershor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Zemra Babit", në bashkëpunim me Sokol Koci & Ilir Tironsin. Kënga është punuar në të githë komponentet e saj nga Sokol Koçi.

Më datë 9 Qershor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Unaza". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 7 Korrik 2020, Imbro Manaj publikon videoklipin "Maurito", në bashkëpunim me Eri Qerimi, Landi Roko, Adi Sybardhi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Samuel Kodra, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 24 Korrik 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Mateo". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 25 Korrik 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Ti Ke Lind Per Qejf", në bashkëpunim me Florian Tufallari & Altin Tironën. Muzika e këngës u punua nga Alsked Rrenja, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 26 Gusht 2020, Landi Roko & Shkumbin Sadiki publikojnë videoklipin "Loqka Jeme". Teksti i këngës u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 30 Gusht 2020, Landi Roko & Emrah Xhixho publikojnë videoklipin "Shume Te Du". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 1 Shtator 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Te Dua Ty", në bashkëpunim me Florian Tufallarin. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 1 Tetor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Do Ta Djegim", në bashkëpunim me Florian Tufallari, Altin Tirona & Ilir Tironsin. Teksti i këngës u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 8 Tetor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Xhamajkane", në bashkëpunim me Florian Tufallarin. Teksti i këngës u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 3 Nëntor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Gilavav", në bashkëpunim me Ervin Qerimi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Landi Roko.

Më datë 20 Nëntor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Dashurova Si I Çmendur".

Më datë 2 Dhjetor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Bossa", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Eri Qerimi.

Më datë 4 Dhjetor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Tik Tok", në bashkëpunim me Florian Tufallari, Adi Sybardhi & Ervin Gonxhin. Teksti i këngës u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 11 Dhjetor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Fiksimi", në bashkëpunim me Altin Tirona, Florian Tufallari & Adi Sybardhin. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Altin Tirona.

Më datë 13 Dhjetor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Jena Nda", në bashkëpunim me Altin Tirona, Florian Tufallari & Ervin Gonxhin. Muzika e këngës u punua nga Alsked Rrenja, ndërsa teksti u shkrua nga Landi Roko.

Më datë 7 Shkurt 2021, Landi Roko publikon videoklipin "Mirupafshim", në bashkëpunim me Florian Tufallarin. Muzika e këngës u punua nga Samuel Kodra, teksti u shkrua nga Dritan Shtylla, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 15 Mars 2021, Landi Roko publikon videoklipin "Shpirti Bekut", në bashkëpunim me Florian Tufallarin.

Më datë 18 Mars 2021, Mandi publikon videoklipin "Santi 2021", në bashkëpunim me Landi Roko, Eri Qerimi, Florian Tufallari & Ervin Qerimin. Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Naldi (Ronaldo Shtylla). Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 25 Mars 2021, Landi Roko, Florian Tufallari, Adi Sybardhi & Liri Ketit publikojnë videoklipin "Falma". Muzika e këngës u punua nga Liri Ketit, teksti u shkrua nga Naldi (Ronaldo Shtylla), ndërsa për orkestrimin u kujdes Liri Ketit. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 13 Maj 2021, Senad Sabliqi publikon videoklipin "Arome Dashnie", në bashkëpunim me Landi Roko, Adi Sybardhi, Liri Ketit & Mariglen. Muzika e këngës u punua nga Sardi Mneri, ndërsa teksti u shkrua nga Gezim Mneri. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 25 Qershor 2021, Landi Roko & Florian Tufallari publikojnë videoklipin "Me Nje Tjeter". Muzika e këngës u punua nga Denis Gici. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 20 Janar 2022, Landi Roko publikon videoklipin "Kuksianali", në bashkëpunim me Florian Tufallarin.

Më datë 28 Mars 2022, Landi Roko, Eri Qerimi, Florian Tufallari & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Flak Flak". Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Mandi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 23 Prill 2022, Deyzoh, Arsi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Kcejna". Muzika e këngës është kompozuar nga Sardi Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes vetë Deyzoh. Videoklipi u prodhua nga kompania ND Film Pro.

Më datë 2 Maj 2022, Landi Roko publikon videoklipin "Katile", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Ilir Tironsin. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 4 Qershor 2022, Blero publikon videoklipin "Dubai", në bashkëpunim me Gadaf Dernjani & Landi Rokon.

Më datë 25 Qershor 2022, Landi Roko, Eri Qerimi, Florian Tufallari & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Ca$H". Teksti i këngës u shkrua nga Eri Qerimi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 17 Gusht 2022, Landi Roko publikon videoklipin "Mos T'i Kem Dy Syte". Teksti i këngës u shkrua nga Gezim Mneri. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 20 Shtator 2022, Landi Roko publikon videoklipin "Gjuj Me Pare", në bashkëpunim me Florian Tufallari & Senad Sabliqin. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 3 Tetor 2022, Landi Roko publikon videoklipin "Bandita", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Florian Tufallarin. Teksti i këngës u shkrua nga Eri Qerimi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 8 Nëntor 2022, Landi Roko publikon videoklipin "Brune X Bjonde", në bashkëpunim me Florian Tufallari & Eri Qerimin. Teksti i këngës u shkrua nga Olsi Celmeta. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 3 Janar 2023, Muharrem Ahmeti, Mandi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Jemi Shok Gon Kalaja", në bashkëpunim me B13. Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Albert Sula, ndërsa tekstin e shkroi Gezim Mneri. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 23 Janar 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Thirre Policine", në bashkëpunim me Florian Tufallari & Altin Tironën. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 10 Shkurt 2023, Imbro Manaj & Landi Roko publikojnë videoklipin "Sastipe". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Imbro Manaj & Landi Roko kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge, ndërsa arranzhimi u krye nga Samuel Kodra. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 27 Mars 2023, Florian Tufallari publikon videoklipin "Tingujt E Kitares", në bashkëpunim me Landi Rokon. Muzika e këngës u punua nga Zani Loca, teksti u shkrua nga Aldi Loca, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 9 Prill 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Mekatare", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Muzika dhe orkestrimi i kësaj kënge, vijnë të realizuara në bashkëpunim nga Eri Qerimi & Keli Shikut, ndërsa për tekstin janë kujdesur Landi Roko & Eri Qerimi.

Më datë 21 Prill 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Paris", në bashkëpunim me Florian Tufallarin. Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Samuel Kodra, ndërsa tekstin e shkroi Saia. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 22 Maj 2023, Eri Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Tap Tap". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga vetë Eri Qerimi.

Më datë 8 Qershor 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Mexicane", në bashkëpunim me Mikel Elmazi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës është sjellë tek publiku nga Mikel Elmazi, ndërsa jane bërë në bashkëpunim teksti, të cilin e kanë shkruar së bashku Landi Roko & Mikel Elmazi, dhe orkestrimi, për të cilin kanë punuar bashkarisht Mikel Elmazi & Emrah Xhixho. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 18 Korrik 2023, Landi Roko & Mikel Elmazi publikojnë videoklipin "Du Du". Videoklipi u prodhua nga TheDirectorEXH, ndërsa produksioni audio u realizua nga Mikel Elmazi.

Më datë 15 Gusht 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Gotat I Thej", në bashkëpunim me Mikel Elmazi & Florian Tufallarin. Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Mario Laze & Mikel Elmazi. Videoklipi u prodhua nga TheDirectorEXH, ndërsa produksioni audio u realizua nga Mikel Elmazi.

Më datë 6 Shtator 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Ti Kam Dhon Të Tonat". Teksti i këngës u shkrua nga Mikel Elmazi. Videoklipi u prodhua nga TheDirectorEXH, ndërsa produksioni audio u realizua nga Mikel Elmazi.

Më datë 25 Tetor 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Rrushi". Teksti i këngës u shkrua nga Mikel Elmazi. Videoklipi u prodhua nga TheDirectorEXH, ndërsa produksioni audio u realizua nga Festim Gici.

Më datë 30 Nëntor 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Miliona", në bashkëpunim me Florian Tufallarin. Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Landi Roko & Florian Tufallari kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge. Videoklipi u prodhua nga TheDirectorEXH, ndërsa produksioni audio u realizua nga Samuel Kodra.

Më datë 3 Dhjetor 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Vllazën".

Më datë 29 Dhjetor 2023, Landi Roko & Ervin Gonxhi publikojnë videoklipin "Shume Vonë". Kënga është kompozuar nga Ervin Gonxhi, ndërsa tekstin e kanë shkruar së bashku Vojsava Alia & Sheila Haxhiraj.

Më datë 6 Janar 2024, Landi Roko publikon videoklipin "Sa Të Du O Zemër", në bashkëpunim me Florian Tufallari & Ervin Gonxhin. Teksti i këngës u përgatit nga Vojsava Alia, teksa për arranzhimin u kujdes Ervin Gonxhi. Videoklipi u prodhua nga TheDirectorEXH, ndërsa produksioni audio u realizua nga Ervin Gonxhi.

Më datë 22 Shkurt 2024, Landi Roko publikon videoklipin "Më Mungon". Kënga u orkestrua nga Gert Manushi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »Komente 3