Thënie Fabula

Thënie Fabula

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-04-17 13:50:03
  Jeta e njeriut per analogji i pergjan gjethes se fikut, ne qershor piqet e forcohet, ne vjesht zvenitet e rrezohet, gjate dimrit rigjenerohet, ne pranver sythi nxjerr koken dhe zgjohet.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2021-10-27 08:39:19
  Krra-krra! Krranë ta dëgjova. “Sorrëzonja“ pëndëzezë, stonaturë e kanarinës, që kërcen degë më degë.
  Natasha Limaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shqiponjë: emër me të cilin rikat thërrasin shpesh të vegjëlit e tyre.
  Miguel Zamacois aforizma