Thënie Për Fenë Myslimane

Thënie Për Fenë Myslimane

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-09 16:22:20
  Njëriu pa Islam është: Si ora pa akrepa Asnjëherë nuk e di ku gjendet!
  Alberim Stojani aforizma
 • 2021-02-09 16:22:20
  Ëmbëlsia e Imanit-(Besimit) është ilaçi I shpirtit tënd, Nese ti e mbushë me epshe Atëherë ilaçi nuk ka vënd.
  Alberim Stojani aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Islami është Kurani, gjithkund e gjithmonë. Dhe Kurani nuk përputhet as me lirinë, as me demokracinë dhe as me të drejtat njerëzore.
  Oriana Fallaci aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Islami nuk është urrejtje. Zoti nuk është nga ana e vrasësve.
  Muhammad Ali aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ka dashuri dhe paqe në Islam.
  Willie Ray Williams aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ka Mysliman të çdo lloji. Ideja e një identifikimi të vetëm është e gabuar.
  Amartya Sen aforizma