TEKSTESHQIP

Menan Kiseri
O Ju Malet
Lyrics

O ju male tlarta dhe vigane shume kujtime mkeni lane nshekuj vuajtja mka ranue permbi truallin shqipetar porse djelli ka a ague permbi ju qendron sot krenar