TEKSTESHQIP

Mihrije Braha & Beni Baksi
Ka Pak
Lyrics

nare ti me sandale ti kur kalon na tranon nare na qite fare ti kur vallzon pesh na qon rruges un me sandalle un ec me qef e ti ziliqar un me fustan krejt vale vale se jam e mir dhe jam e papar arx2 kapak kapak kapak bota let ik qe larg aman aman aman sa zemra i ke qa nare ti me sandale kur kalon na tranon nare na qite fare ti kur vallzon pesh na qon rruges un me sandale un ec me qef e ti ziliqar un me fustan krejt vale vale se jam e mir dhe jam e papar x2 kapak kapak kapak bota let ik qe larg aman aman aman sa zemra i ke qa

DËRGOI: