TEKSTESHQIP

Mira Konci
Te Dashures
Lyrics

Sonte në natë të errët të kujtoj
i trazoj une ëndrrat të këtij qyteti
të qytetit kulm a m'beson
unë i thërras n'argëtim

REF:
ënderr oh ënderr
dëshiren ti coja asaj
dhe thuaji më të dashurës
se unë një dite do të kthehem në atdhe

Ndonëse jam ndjere i vetmuar
n'atdhe kam deshirë për t'takuar
a m'beson a m'beson
Une të thërras n'argetim

REF 2X:
ënderr oh ënderr
dëshiren ti coja asaj
dhe thuaji më të dashurës
se unë një dite do të kthehem në atdhe

E dashur, Këtu jam i Vetmuar në qytet te huaj
larg prej teje, larg prej deshires
por zemrat t'bashkuar
pres më mall që t'kthehem në atdhe

REF 2X:
ënderr oh ënderr
dëshiren ti coja asaj
dhe thuaji më të dashurës
se unë një dite do të kthehem në atdhe