TEKSTESHQIP

Mira Konci
Thuaja Rini
Lyrics

Vajza djem sot jeta po ju pret,
ta filloni ta jetoni
jo nuk eshte e lehte,
ti meso puno dhe di perse krijon
moj rini ti e ardhmja do te ndrij.

Vajza djem sot jeta po ju pret,
ta filloni ta jetoni jo nuk eshte e lehte
ti meso puno dhe di perse krijon,
moj rini ti e ardhmja do te ndrij

Thuaja rini kenges qe di ti,
lere gezimin te trokas ne gji,
thuaja rini kenges qe di ti
yjet le ta kene zili...

REF.:
Te kendoj me ju,
dhe çdo dite me shume kerkoj,
te krijoj pa fund, juve tua dhuroj.
Te kendoj per ju,
dhe cdo dite me shume kerkoj,
te krijoj pafund t'ja dhuroj

DËRGOI: