TEKSTESHQIP

Mira Konci
Mes Nesh Është Dashuria
Lyrics

Cdo mengjez vjen e pershendet
SI agim miremengjez i them
plot me drite shoqeron ajo njerezit

Eshte mes nesh eshte ne cdo gezim
ne cdo kenge ,ne cdo rruge te re
eshte tek une eshte tek ti ne zemra

Refreni
Dashuri krahet hap mbi njerezit troket
edhe tingujt ne zemrat tona zbret
me zemren qe rreh,bashke me kengen e re
bashke me diten qe nis ,tok me diellin qe lind
oh Dashuriiiiii

Ashtu si cdo t'ndihmoj
pranveren lajmeron
nje manushaqe
Ashtu dhe gezimi yne
se cka ne zemer e sjell ne faqe

Dashurija jone qe zemrat lidh
qe rrahin bashke qe ecin bashke
eshte gezimi yne e ardhmja jone
eshte kenge e re e jetes sone