TEKSTESHQIP

Miriam Cani
Mos Me Ndal
Lyrics

S'është hera e parë
Që ditet zgjasin sa një shekull
Dhe ne të dy...
që po ngrimë si një kujtim

Më thuaj një fjalë
Të lutem, hiqma sysh kët mjegull
Mes syve të tu, e kam humbur yllin tim

Të them te drejtën jam e lodhur
Të them të drejtën jo nuk mundem më
Edhe nje ditë, edhe nje natë
Pse ta shtymë si të pangopur me asgjë

REF:
Mos më ndal
te këerkoj një botë me sytë e mi
Mos më fal
Nëse gaboj, nuk do ndaloj
Nëse bie, ngrihem përseri

Unë edhe ti,
pjesë e një ndjenje të verbuar
Prapë ne të dy,
Një mrekulli na mban në kembë

Nuk është çudi
Që heshtja të na djeg në duar
Mua dhe ty
Që sa ka nisur të na dhemb

Të them te drejtën jam e trembur
Por e drejta nuk do flej mbi ne
Një orë më shumë, një orë më pak
Gjersa të mledh guxim të nis një rrugë të re

REF:
Mos më ndal
te kërkoj një botë me sytë e mi
Mos më fal
Nëse gaboj, nuk do ndaloj
Nëse bie, ngrihem përseri

Ti me shiko, të më shikosh
si të jem thjesht një nostalgji
Për ty....
Ti më premto, ti më premto
Se ky mall do të ngri si qelq në sy
Pasqyrë për ne të dy

Mos më ndal
te kërkoj një botë me sytë e mi

REF:
Mos më ndal
te kërkoj një botë me sytë e mi
Mos më fal
Nëse gaboj, nuk do ndaloj
Nëse bie, ngrihem përseri

dhe nëse bie, ngrihem përseri (2x)

DËRGOI: