TEKSTESHQIP

Miriam Cani
Pergjithmone
Lyrics

Si një pikë shi
Në qiellin gri
Një zemër streku
Kërkonin sytë e mi
Dhe mbeta unë
zhytur në gjumë
Prita një copëz diell
Asgjë Asgjë më shumë
Dhe pernjëherë
Ti ret i largove
Ëngjëll më mungon
Më mungon
Shkove por pranverën dhurove
Përgjithmonë
Përgjithmonë
Dhe nëse ndihem në vetmi
Ti rikthehesh persëri
Edhe një herë
Edhe një herë
Të më duash dhe një herë
Si dikur..
Në gjysmë dritë
isha dikur
Përgjoja fantazitë
Por nuk guxoja kurrë
Përnjëherë ti ëndrrat rizgjove
Ëngjëll më mungon
Më mungon
Ngjyrat mbetën
dhe pse ti shkove
Përgjithmonë
Përgjithmonë
Dhe nëse ndihem në vetmi
Ti rikthehesh persëri
Edhe një herë
Edhe një herë
Të më duash dhe një herë
Unë të kërkojë në ëndërr
Unë të thërras në emër
Dhe nëse ndihem në vetmi
Ti rikthehesh përsëri
Edhe një herë
Edhe një herë
Të më duash dhe njëherë
Dhe nëse ndihem në vetmi
ti rikthehesh përsëri
Edhe një herë
Edhe një herë
Si një pikë shi
Në qiellin gri
Një zemër streku
Kërkonin sytë e mi

DËRGOI: