Motrat Hoxha
Motrat Hoxha
Motrat Hoxha
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Motrat Hoxha është grup artistësh i njohur. Në vitin 2013, Motrat Hoxha publikojnë albumin "Dajret E Prizrenit"

Në vitin 2014, Motrat Hoxha publikojnë albumin "Lojen E Madhe"

Në vitin 2015, Motrat Hoxha publikojnë albumin "Shtatë Ditë Dasëm Kemi Ba"

Më datë 20 Shkurt 2016, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Urime Martesa".

Më datë 13 Tetor 2016, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Familja Berisha".

Më datë 22 Korrik 2017, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Tungjatjeta Oj Shqipni".

Në vitin 2017, Motrat Hoxha publikojnë albumin "Ka Nis Dasma"

Më datë 8 Qershor 2018, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Dashni Po T'lujshe".

Më datë 14 Nëntor 2018, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Keq Ke Fol".

Më datë 15 Korrik 2019, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "3 Minuta".

Më datë 23 Korrik 2019, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Kanagjegji".

Më datë 13 Dhjetor 2019, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Deshmoret E Maralise".

Më datë 21 Qershor 2020, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Motrat Pa Vella". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu, teksti u shkrua nga Sami Aliu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Enver Ibrahimi.

Më datë 17 Korrik 2020, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Nata E Kulaqit". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu, ndërsa teksti u shkrua nga Sami Aliu. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 26 Shtator 2020, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Forcat E Dashnise".

Më datë 30 Prill 2021, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Gjyshi Jonë". Teksti i këngës u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa orkestrimi u punua nga Enver Ibrahimi.

Më datë 22 Korrik 2021, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Bijat Din Me Kall". Teksti i këngës u shkrua nga Abaz Selmani, ndërsa orkestrimi u punua nga Alldin Sallahi.

Më datë 13 Maj 2022, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "A Jetohet Pa Dashni". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu, ndërsa orkestrimi u realizua nga Labinot Mezini. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 22 Korrik 2022, Motrat Hoxha publikojnë videoklipin "Motra Jeme". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Besnik Zikolli, ndërsa tekstin e shkroi Fatmir Muja. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »Komente 1