TEKSTESHQIP

Deyzoh
Fale
Lyrics

Fale dhe njeher fale
T'ja nisim nga e para e
Ti je e jemja e para e

Fale dhe njeher fale
T'ja nisim nga e para e
Ti je e jemja e para e

Heshta
Kur m'pyten a e deshta
M'pyten a je vetja
A t'ka kal
S'deshta veten nuk e deshta
Kur me tjeter fleja
Ti s'fleje pa mu
Se veten kom mbyt, per ty kom prit
[?]
Se veten kom mbyt, per ty kom prit
Veq mi pa ata sy, malli po m'mbyt

Fale dhe njeher fale
T'ja nisim nga e para e
Ti je e jemja e para e

Fale dhe njeher fale
T'ja nisim nga e para e
Ti je e jemja e para e

Se ka me t'marr malli malli
E ka me m'marr malli malli
E shpirti mu ka bo krejt zi
Se kohen dot s'un e nali
A t’kujtohen netet e vona
Siper meje netet e vona
Jointin ndez netet e vona
Un e ti bota e jona
A t’kujtohen netet e vona
Siper meje netet e vona
Jointin ndez netet e vona
Un e ti bota e jona

Fale dhe njeher fale
T'ja nisim nga e para e
Ti je e jemja e para e

DËRGOI: