TEKSTESHQIP

Naser Berisha
Ëndërroja
Lyrics

Sa herë që na gënjen jeta një qiri në zemër e ndezim
Dhe kur dhemb keq e vërteta
Dhe kur s'kemi t'paktën asnjë shpresë
Gjithnjë prisja të takoja në çdo kohë dhe në çdo stinë
Dhe mendoja të besoja se ke gjetur dashuri
Më gënjen të kesh dëshira oh për dashuri
Më gënjen të kesh dëshira oh për ne të dy

Sa herë ëndërroja, ëndërroja veç për ty
Dhe nuk e besoja një takim si ky
Sa herë ëndërroja, ëndërroja veç për ty
Dhe nuk e besoja se ke gjetur dashuri

Një i humbur unë isha diku larg nga vendi im
Një të huaj dashuroja, dashuri apo dështim
Nëpër dallga më merr jeta një cigare mbetët ndez
Dhe kur dhemb keq e vërteta
Dhe kur s'kemi t'paktën asnjë shpresë
Më gënjen të kesh dëshira oh për dashuri
Më gënjen të kesh dëshira oh për ne të dy

Sa herë ëndërroja, ëndërroja veç për ty
Dhe nuk e besoja një takim si ky
Sa herë ëndërroja, ëndërroja veç për ty
Dhe nuk e besoja se ke gjetur dashuri