TEKSTESHQIP

Naser Berisha
Doruntinë
Lyrics

I vetëm jam në legjenda diku u trete
dhe më s´të kam
ku je tash mëndoj në vehte
nëpër ëndërra endem dhe të thërras
Doruntinë
I vetëm jam në legjenda diku u trete
dhe më s´të kam
ku je tash mëndoj në vehte
nëpër ëndërra endem dhe të thërras
Doruntinë

Doruntinë ku je ie ie ie?
Doruntinë ku je he he he?
Doruntinë ku je ie ie ie?
Ty të dua përsëri
Doruntinë ku je ie ie ie?
Doruntinë ku je he he he?
Doruntinë ku je ie ie ie?
Të ma kthesh atë dashuri:Doruntinë

I vetëm jam në legjenda diku u trete
dhe më s´të kam
ku je tash mëndoj në vehte
nëpër ëndërra endem dhe të thërras
Doruntinë
I vetëm jam në legjenda diku u trete
dhe më s´të kam
ku je tash mëndoj në vehte
nëpër ëndërra endem dhe të thërras
Doruntinë

Doruntinë ku je ie ie ie?
Doruntinë ku je he he he?
Doruntinë ku je ie ie ie?
Ty të dua përsëri
Doruntinë ku je ie ie ie?
Doruntinë ku je he he he?
Doruntinë ku je ie ie ie?
Të ma kthesh atë dashuri:Doruntinë

DËRGOI: