TEKSTESHQIP

Naser Berisha
Jeta Ime
Lyrics

Ouou jeta ime plot me vujtje dhe me mallengjime.
Shkoj pa puthje pa ledhatime vetem me hidherime keshtu e ka jeta ime .(2x)
O ajo shkoj me nuk ka kthim u fli gezimi u ngjall deshprimi.Sikur te isha ai qe sjam zemra do ngjallej syt z´do te qajn.(2x)

Ouou jeta ime plot me vujtje dhe me mallengjime

Shkoj pa puthje pa ledhatime vetem me hidherime keshtu e ka jeta ime(2x)

O ajo shkoj me nuk ka kthim u fli gezimi u ngjall deshprimi.Sikur te isha ai qe sjam zemra do ngjallej syt z´do te qajn.

O ajo shkoj me nuk ka kthim u fli gezimi u ngjall deshprimi.Sikur te isha ai qe sjam zemra do ngjallej syt z'do te qajn.

DËRGOI: