TEKSTESHQIP

Naser Berisha
Çka Nuk Mbaron
Lyrics

(D.Shkreli/D.Shkreli) 2004

Unë, nuk e di se kush jam,
Dhe ku jetoj, ku kam qenë çka kërkoj,
Pse jetoj, kur t'kujtoj pse rënkoj,
Sytë me lotë, përse m'janë mbushur nuk kuptoj!

Ky diell, athua çfarë kërkon,
Veç pak hije, po vdes a s'më ndihmon,
Pak dashuri, pak dashuri më mungon,
O ku je ti, të thërras a më dëgjon?

Ref:
Dhe dëgjo fare mirë,
Ndoshta do të jetë pak vështirë,
A më sheh kam një dëshirë,
Ta kalojmë ca kohën shtrirë!
Përse jo, nuk jemi fis,
Unë jam gurë unë jam dhe lis,
Dua n'vesh të përshpëris,
Çka nuk mbaron as mos e nis