TEKSTESHQIP

Naser Berisha
Vajet
Lyrics

Që ditën kur vdiqe,
Që kur s't'kam par',
Lotët që kam derdhur,
S'më jan' të thar',
Shum' vjet u bën',
Sot u mbushën dhjet',
Që kur m'ke lënë,
Dhe s'të shoh ndër jet',
Shum' vjet u bën',
Sot u mbushën dhjet',
Që kur m'ke lënë,
Dhe s'të shoh ndër jet',

O Zot, të jem fal,
Mos më le kështu të mjer',
Dërgoma, Evgjenin',
Që ta shoh edhe njëher'.

O Zot, të jem fal,
Mos më le kështu të mjer',
Dërgoma, Evgjenin',
Që ta shoh edhe njëher'.

Doje drit' o qjell,
More dritën time,
Dhe më mbushe jetën,
Plot me hidhërime,
Tani rroj pa shpres',
Ndaj s'dua të rroj,
Dhe se perëndinë,
Tani s'e besoj,
Tani rroj pa shpres',
Ndaj s'dua të rroj,
Dhe se perëndinë,
Tani s'e besoj,

O Zot, të jem fal,
Mos më le kështu të mjer',
Dërgoma, Evgjenin',
Që ta shoh edhe njëher'.

O Zot, të jem fal,
Mos më le kështu të mjer',
Dërgoma, Evgjenin',
Që ta shoh edhe njëher'.

DËRGOI: