TEKSTESHQIP

Naser Berisha
Viktima E Amshimit
Lyrics

Ti je gjurme e llastuar
e arteve te hijes,
te hapave, te kohes
nen masken e idiles

Ti viktime e amshimit
katastrofe e endrreva te mia
si lum i loteve
te derdhur nga vetmia

Ref [2x]
Yll i kengeve te arta
dhe fat i vizionit tim
Drite e galaksive
Qe shpien ne amshim

[2x]
Une nje gure i dashuruar
me egon tim te bardhe,
te krisur dhe t cformuar
nga zemra te kam dale

Ref [2x]
Yll i kengeve te arta
dhe fat i vizionit tim
Drite e galaksive
Qe shpien ne amshim

DËRGOI: