TEKSTESHQIP

Naser Berisha
Dreqi I Zi
Lyrics

Kur tingujt e ores shenojne oren 12
Ne rruget e erresuara fillon ere fillon stuhi
Nen mjegullen e asaj nate
Paraqitet nje qudire
Me ftyre te mbuluar dhe fustan te zi

DREQI I ZI, DREQI I ZI,
DREQI I ZI, DREQI I ZI,
... DREQI I ZI,

Frigon gjdo gjalleres,frigon gjdo njeri
Nga bertimat e popullit ndegjoj fjalen Dreqi i zi

DREQI I ZI, DREQI I ZI,
DREQI I ZI, DREQI I ZI,
... DREQI I ZI,
Si ne filmat e frikes dhe tmerrit
Edhe shtrigat dalin pas tij
Nga magjistaret ndegjoje
Abrraka-dabrra Dreqi i zi

DREQI I ZI, DREQI I ZI,... DREQI I ZI,