TEKSTESHQIP

Naser Berisha
Bredhi Në Kohë
Lyrics

T`putha mbrëm sërish në ëndërr
Si cdo natë që bëj me ty
Ankthi i tmerrshëm më trazoi
Dhe u zgjova prap pa ty

Klithje nate e i ndjersitur
Ëndrrën time dua ta vazhdoj
E të kthehem në parajsën time
Atje ku gjithcka filloi

Ref:
Bredhi në kohe, e në vend tani po sillem
Nga kujtimi në kujtim, e nga dhimbja në dhimje
A thua një ditë, ti engjull prap do të kthehesh
Të lutem më thuaj, dhe mos më le më tej të vuaj

Lutem prap që të kthehesh
E të shoh edhe një herë
T´me godasesh sërish në zemër
Si Kometa në atmosfer

Yjet lindin e prap shuhen
Një sekret që të gjithë e dinë
Emrin tënd kur e thërras
Vrima e zezë po e përbinë

Ref:
Bredhi në kohe, e në vend tani po sillem
Nga kujtimi në kujtim, e nga dhimbja në dhimje
A thua një ditë, ti engjull prap do të kthehesh
Të lutem më thuaj, dhe mos më le më tej të vuaj
INFO
Për kompozimin dhe për tekstin punoi vetë këngëtari.