Më mbaj mend (për 1 muaj)

Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Dasma E Zotnisë (2011)Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Oj Ksovë Oj Tokë E T'parëve (2012)Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Me Shiko E Me Deegjo (2013)Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Shkup, Tirane Dhe Prishtine (2015)Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Dashni Interesante (2016)Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Hajde Loqka Ma E Mira (2017)Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Hajde Zemer (2018)Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Mori Motër Lum Që T'kam (2019)Nexhbedin Gaxherri (Nexhi) - Babë E Nanë (2021)Dërgo një album »

Komente 0