TEKSTESHQIP

Nusret Kurtishi
Jeto Me Zotin
Lyrics

Vlla i dashur ec përpara ti gjithmonë
Trish në gjumë armiku kët e dëshiron
Trish në gjumë armiku kët e dëshiron.

Kërko mikun kudo që në botë të jesh
Vlla i dashur ti ksaj fjale vëri vesh
Vlla i dashur ti ksaj fjale vëri vesh.

Dor për dore ec me mua ti në kët jetë
Kështu lip Allahu i dashur dhe i vërtetë
Kështu lip Allahu i dashur dhe i vërtetë.

Mbro Islamin dhe atdheun farz e ke
Vlla i dashur ti ksaj fjale vëri re
Vlla i dashur ti ksaj fjale vëri re.

Dallo mikun prej armikut vllau im
Pa dyshim ti e ke këtë obligim
Pa dyshim ti e ke këtë obligim.

Njërën dorë shtrije për paqe ti në këtë jetë
Tjetrin grusht tregoj armikut të vërtetë
Tjetrin grusht tregoj armikut të vërtetë.

Ndihmo Zot të shkelurin në këtë botë
I mëshirshëm vetëm ti je i madhi Zot
I mëshirshëm vetëm ti je i madhi Zot
I mëshirshëm vetëm ti je i madhi Zot
I mëshirshëm vetëm ti je i madhi Zot.

DËRGOI: