TEKSTESHQIP

Nusret Kurtishi
Ne Jemi Shqiptar
Lyrics

Ne jemi shqiptar dhe jemi me fe
Nuk ka popull n'bot ma t'lumtur se ne
Ne jemi krenar që jemi musliman 2x
Kemi sundu botën ne anemban

Zemër bardh të gatshëm gjithë për durim.
Jem bujar dhe kemi dorë për pajtim
Ne Kuranin kemi libër të shenjtë 2x
Ai gjithnji na mëson të jemi të njejtë

·Pejgamberin tonë me zemër e dojm
Dhe Kuranin natë e ditë e lexojmë 2x
Ne gjithë shkencat në kët botë do t'i msojm
Dhe armikut deri n’prag do ti shkojmë

Memedhen ne vet duhemi ta mbrojmë
Veç prej Zotit ndihmë duhet të kërkojmë 2x
At që duhet dhan un kurr se harroj
Kshtu xhenetin s’bashku ne e fitojmë

DËRGOI: