TEKSTESHQIP

Nusret Kurtishi
Perhajr O Musliman
Lyrics

Zgjohu herët për sabah
merr abdest me bismilah
Fal sabahun e bajramin
e plase shejtanin

Shko te vllau yt
shko e merre ngryk
Thuj te du o vlla
erdha bajram me ba

Erdha met than te du
bajramin bashk me gzu
për drek te un met ftu
e bashk na me festu

Bajram bajram përhajr o musliman
Bajram bajram gzohu o musliman

Sot ne po festojm zotin e madhrojm
dhe e falenderojm tekbire po këndojn

Bajram bajram përhajr o musliman Bajram bajram gzohu o musliman të lumtur o allah të lutem me na ba let knaçen vlla me vlla most ket mo fukarah

Me familje ti festo
fukarat mos i harro
Zgjatja dorën e mëshirës
mos ju ndaj të mirës
e kush ka nevoj
shko o vlla ndihmoj
jem shqiptar o vlla
bajrami kshtu e ka

Tradita më e mir
me kafe ëmbëlsir me prit misafir
përhajr o dashamir

Bajram bajram përhajr o musliman Bajram bajram gzohu o musliman
Sot ne po festojm zotin e madhrojm dhe e falenderojm tekbire po këndojm

Bajram bajram përhajr o musliman Bajram bajram gzohu o musliman
Të lumtur o allah të lutem mna ba let knaçen vlla me vlla most ket mo fukara

DËRGOI: