TEKSTESHQIP

Parashqevi Simaku
Çdo Mëngjes
Lyrics

Çdo mengjes vjen e pershendet
Si agim mirmengjes
I sjell plot me drite
Shoqeron ajo njerezit

Eshte mes nesh eshte ne çdo gezim
Ne çdo kenge ne çdo rruge te re
Eshte tek une
Eshte tek ti ne zemra

Dashuri krahet hap dhe mbi njerezit troket
Edhe tingujt ne zemrat tona zbret
Tok me zemren qe rreh,
Bashke me kengen e re,
Bashke me diten qe nis,
Plot me diell qe lind.. O dashuri

Ref...x2
Ashtu si permbi bore
Pranveren lajmeron nje manushaqe
Ashtu gezimi yne çka ne zemer
Per ty çel ne faqe

Dashuria jone qe zemrat lidh
Te rrahin bashke te ecin bashke
Eshte gezimi yne e ardhmja jone
Eshte kenge e re e jetes sone

Çdo mengjes vjen e pershendet
Si agim mirmengjes
I sjell plot me drite
Shoqeron ajo njerezit

Eshte mes nesh eshte ne çdo gezim
Ne çdo kenge ne çdo rruge te re
Eshte tek une
Eshte tek ti ne zemra

Dashuri krahet hap dhe mbi njerezit troket
Edhe tingujt ne zemrat tona zbret
Tok me zemren qe rreh,
Bashke me kengen e re,
Bashke me diten qe nis,
Plot me diell qe lind.. O dashuri

Ref...x2
Ashtu si permbi bore
Pranveren lajmeron nje manushaqe
Ashtu dhe gezimi yne çka ne zemer
Per ty çel ne faqe

Dashuria jone qe zemrat lidh
Te rrahin bashke te ecin bashke
Eshte gezimi yne e ardhmja jone
Eshte kenge e re e jetes sone.